Ski trein rijdt weer

ski-trein
Sinds 18 december rijden de Alpen Expres en De Ski-Trein van Euro-Express Treincharter (EETC) weer wekelijks naar Oostenrijk. De vorst en de sneeuwval hebben de afgelopen weekeinden niet voor problemen in de dienstregeling gezorgd.

Duitse spoorwegen
Ondanks de slechte weersomstandigheden hebben de reizigers met de nachttreinen van EETC op 18 december en op eerste Kerstdag geen hinder ondervonden. Doordat de Duitse spoorwegen veel ervaring hebben met winters weer waren kon EETC probleemloos en zonder vertragingen een groot aantal wintersporters vervoeren naar de ruim 90 wintersport plaatsen in Oostenrijk

Files
De afgelopen weken waren de wegen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk slecht berijdbaar door de voortdurende winterse neerslag. Er werden lange files gemeld. Vooral bij de diverse grensovergangen tussen Duitsland enOostenrijk was er enige tijd sprake van lange files.

Last Minute plaatsen
Op 1 januari a.s. vertrekken de Alpen Expres en De Ski-Trein vanaf Utrecht Centraal weer richting de ski-gebieden in Oostenrijk. Er zijn alleen nog last-minute plaatsen beschikbaar Voordelige last-minute plaatsen zijn reeds beschikbaar vanaf 59 euro p.p. retour.

Meer informatie op Skitrein.nl