KLM vliegt weer op Graz

Sinds 25 oktober vliegt KLM weer 5 keer in de week van Amsterdam naar Graz en weer terug. KLM stopte met het uitvoeren van de vlucht vrijwel na het begin van de uitbraak van de Corona. Zelf was ik één van de passagiers die met het laatste toestel vanuit Graz naar Amsterdam vloog en geloof mij. Dat was een ontzettend rare gedachte.

Graz is de hoofdstad van het Bundesland Steiermark en in Graz en omgeving zijn veel grote technologie bedrijven gevestigd die maar al te graag gebruik maken van het uitgebreide netwerk van vluchten die KLM in haar dienstregeling aanbiedt. De van en naar Graz is dan ook regelmatig volgeboekt.

wanneer vliegt KLM naar Graz

Vanaf zondag 25 oktober vliegt KLM dus met een kleine Embreaer 175 weer naar Graz op zondag, maandag, woensdag donderdag, en vrijdag. De vlucht vertrekt om 11.50 uit Amsterdam en landt om 13.30 in Graz. 35 minuten later om 14.05 vertrekt het toestel weer terug naar Amsterdam om daar rond 16.00 uur te landen. De vluchttijd is dus ongeveer 1,5 uur.

Graz als stedentrip

Dankzij de korte vliegtijd en de uitstekende verbinding van de luchthaven naar het centrum is Graz een ideale bestemming voor een stedentrip. De stad is compact en veel van de bezienswaardigheden in Graz zijn lopend toegankelijk. Lees vooral de 10 handige tips voor een stedentrip naar Graz eens door en geniet wat van alles wat deze prachtige stad in Oostenrijk je te bieden heeft.

terug

De langste afdalingen van Oostenrijk

Know How: Noodgeval in de bergen

volgende