Krijg het skiën opnieuw onder de knie in Ski Juwel

Al jaren niet meer op de latten gestaan of geen tijd gehad om te skiën? Dan is de bijzondere aanbieding van het Skigebied Ski Juwel echt iets voor u.  Nieuwe wintersporters of wintersporters die het skiën verleert zijn krijgen in het prachtige skigebied de kans om het skiën opnieuw onder de knie te krijgen. met een “niet goed, geld terug garantie”

Hoe werkt de aanbieding?

de actie bestaat uit:

  • 3 overnachtingen bij de aangesloten partner-accommodaties
  • 3 dagen skipas voor het hele skigebied Skijuwel
  • 3 dagen skihuur incl. depot voor de ski’s
  • 2 dagen 2 uur per dag skiles met een privé leraar
  • en de Wildschonau of Alpbach Seenland card, waarmee veel voordeel en aanbiedingen te verkrijgen zijn.

Natuurlijk is een verlening altijd mogelijk. De prijs van dit pakket begint bij € 391,-  Meer informatie over deze aanbieding verkrijgt u bij het tourisme bureau van beide skigebieden.

het skigebied Ski juwel

Het skigebied Ski Juwel is een samensmelting tussen de twee skigebieden Alpbachtal en Wildschonau, het skigebied behoort sinds de samensmelting tot de top 10 vn de skidomeinen in Tirol.  Het gebied kent in totaal 47 liften  en 145 kilometer pistes.  De pistes zijn er in diverse niveaus waaronder 32 kilometer blauw, 77 kilometer rood, 18 kilometer zwart.  Verder biedt het gebied 18 kilometer aan uitdagende skiroutes.

Vanuit Inneralpbach vertrekt de nieuwe achtpersoons gondel naar de Schatzberg, waarmee de twee skigebieden met elkaar verbonden zijn. De Nieuwe gondelbaan heeft een lengte van ruim 3.300 meter en brengt de gasten in 10 minuten naar het bergstation.

terug

Kitzbühel Legendarische sportstad in Tirol

Als eerste van de piste

volgende