Landal in de Bergen tot 30% korting in de zomervakantie

Landal in de Bergen 30% korting

Landal kennen we natuurlijk van de tientallen vakantieparken in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar ook in Oostenrijk is Landal tegenwoordig goed vertegenwoordigd met 5 prachtige parken. De parken liggen stuk voor stuk in de bergen op de mooiste plekjes van het Salzburgerland, Vorarlberg en Karinthië.

In tegenstelling tot de Nederlandse parken huur je in oostenrijk een appartement. Deze comfortabele appartementen zijn ondergracht in een grote chalet en bieden net als in Nederland de luxe en het comfort wat je bij Landal gewend bent

Last minutes voor de Zomervakantie

Landal vakantie oostenrijk met kinderen

Wil je deze zomervakantie toch nog even naar Oostenrijk? Dan heb ik goed nieuws voor je. Er zijn namelijk nog genoeg accommodaties op de parken beschikbaar. Dat zal deels komen door het aantal annuleringen vanwege de corona crisis maar daar heb je in Oostenrijk in principe geen last meer van. De strenge lockdown is momenteel zo goed als voorbij en je mag bijna overal weer zonder mondkapje naar binnen. Vanzelfsprekend neemt Landal op de parken de nodige maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Landal biedt momenteel tot 30 procent korting aan op een verblijf in de zomervakantie.

Landal Rehrenberg

Landal in de Bergen 30% kortingBoek bijvoorbeeld één van de 126 appartementen op het vakantiepark Rehrenberg in de buurt van Saalbach Hinterglemm, je huurt al een appartement voor 6 personen in de zomervakantie voor rond de 500 a 600 euro.

Landal Rehrenberg krijgt een 7,6 als beoordeling.

Landal Resort Maria Alm

Last minutes Landal Resort Maria AlmNieuwer kan niet want dit park werd vorig jaar geopend. Het park ligt in het prachtige Hochkönig gebied en bied in de zomer te veel om te doen. Van lekker wandelen tot lange fietstochten en van lekker zwemmen in het overdekte zwembad tot rodelen op de zomerrodelbaan.

Landal Resort Maria Alm krijgt een 8,9 als beoordeling.

Landal Bad Kleinkichheim

Landal Bad Klein KirchheimGelegen op één van de zonnigste plekken van Karinthië ligt vakantiepark Landal Bad Kleinkirchheim. Het hele jaar door kun je hier sporten, Natuurlijk de wintersport tijdens de wintermaanden en in de zomer geniet je van prachtige wandelingen langs de tientallen Almhutten en pak je de fiets of mountainbike voor een lekker rondje door de bergen.

Landal Bad Kleinkirchheim krijgt een 8,4 als beoordeling.

Landal Hochmontafon

Landal HochmontafonOp 1450 meter hoogte ligt het gezellige vakantiepark van Landal Hochmontafon. Hier kun je naar hartelust wandelen, klimmen, fietsen en natuurlijk genieten van de typische Oostenrijkse gastvrijheid. Er zijn 93 appartementen verdeeld over 12 luxe chalets. Het park heeft een overdekt zwembad met een peuterbadje en er zijn sauna-voorzieningen.

Landal Hochmontafon krijgt een 8,7 als beoordeling.

Landal Katschberg

Landal in de Bergen 30% korting

We zijn weer in Karinthië, deze keer bij Landal Katschberg. Waar je kunt overnachten in één van de 72 appartementen verdeeld over 10 luxe chalets. Het park heeft een overdekt zwembad met een peuterbadje.

Bij aankomt op Landal Katschberg krijg je de KatschbergCard. Met de gratis kortingskaart hel je tijdens je vakantie gratis toegang tot veel attracties en de bergbanen in de omgeving. Daarmee kom je op de leukste plekjes in de regio.

Landal Katschberg krijgt een 8,8 als beoordeling.

Landal is uniek in Oostenrijk

De manier waarop je bij Landal een vakantie boekt is in Oostenrijk vrij uniek. Grote vakantieparken kennen ze in Oostenrijk niet echt. De meeste parken zijn zijn kleinschalig van opzet en hebben veel minder voorzieningen. Landal ontwikkeld wat dat betreft lekker door in Oostenrijk en het recent geopende Resort Maria Alm is een prachtig voorbeeld.