Landal Oostenrijk weer open

Na bijna 200 dagen zijn de vakantieparken van Landal Oostenrijk sinds 19 mei weer open. Het betreft de parken Landal Rehrenberg, Katschberg, Maria Alm, Bad Kleinkirchheim, Hochmontafon, Brandnertal en Chalet Matin. Stuk voor stuk prachtige vakantie parken op de mooiste plekjes van Oostenrijk.

Voor een bezoek aan één van de vakantieparken geldt wel dat je moet voldoen aan één van de drie G’s (gevaccineerd, genezen of getest) Testen kan in de buurt van de vakantieparken en is in Oostenrijk voor toeristen zonder e-card (Oostenrijkse gezondheidspas) ook gratis.

>> lees alles over de heropening van Oostenrijk

Nieuwe en gemoderniseerde accommodaties

Tijdens de pandemie hebben ze bij Landal niet stil gezeten, de appartementen in het vakantiepark Rehrenberg zijn grotendeels voorzien van een opknapbeurt en hebben nieuwe meubels, een nieuwe keuken en een frisse moderne uitstraling gekregen.

Maatregelen bij Landal Oostenrijk

Tijdens een verblijf op één van de parken doet Landal er alles aan om er voor te zorgen dat je veilig kunt verblijven. Al het personeel wordt wekelijks meerdere keren getest en het dragen van een FFP2-masker is in alle openbare-ruimtes verplicht.

Wie gebruik wil maken van voorzieningen zoals het restaurant, de zwembaden en andere voorzieningen die overdekt zijn dient te voldoen aan de drie bovengenoemde G’s. Hopelijk komt de Europese digitale groene pas snel zodat je makkelijk kunt aantonen dat je voldoet aan één van de eisen.

Landal Katschberg slaapkamer

Kosteloos annuleren tot 1 dag voor aankomst

Wie nog twijfelt om te boeken voor een vakantie bij Landal in Oostenrijk hoeft zich geen zorgen te maken. Tussen 19 mei en 30 juni kun je boekingen voor een vakantiehuisje in Oostenrijk tot 1 dag voor vertrek annuleren met “ 100% geld-terug-garantie”. Deze voorwaarden gelden bij:

  • Sluiting van het park door autoriteiten
  • Grenssluitingen
  • Reiswaarschuwingen
  • Quarantaine plicht bij aankomt in Oostenrijk of bij de terugreis naar Nederland/België.

Meer over zorgeloos boeken bij Landal kun je vinden op de website van Landal.

Nog volop plek bij Landal in Oostenrijk

In tegenstelling tot de parken van Landal in Nederland is op er de Oostenrijkse parken nog volop plek tijdens de zomervakantie. De prijzen liggen ook beduidend lager dan voor de parken in Nederland. Dus wie nu boekt, pakt een mooie voordelige vakantie in het prachtige Oostenrijk. Bekijk ook zeker de last minute aanbiedingen.

terug

Twee keer formule 1 in oostenrijk

5 handige tips voor je reis naar de F1 in Oostenrijk

volgende