Landal opent twee nieuwe parken

null
Begin december is het aanbod vakantieparken in Oostenrijk met 2 nieuwe parken uitgebreid. Beide parken liggen in Bürserberg (Vorarlberg). Landal biedt daarmee nu wintervakanties in elf wintersportregio’s, die uitgebreid worden beschreven op de website van Landal Ski Life.

Het skigebied
Het skigebied van Brand/Bürserberg ligt vlakbij de stad Bludenz, en bestaat uit 55 km goed geprepareerde pistes, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. Daarnaast biedt het gebied nog 42 kilometer aan geprepareerde langlauf loipes, daarnaast zijn er diverse winterwandelroutes uitgezet. Als laatste biedt een drie kilometer lange natuurrodelbaan het nodige vermaak.

Accommodatie
Het gloednieuwe park Landal Brandnertal is geheel gebouwd volgens de traditionele Oostenrijkse stijl. De 91 luxe appartementen, in grootte variërend van 4- tot 10-personen, zijn verdeeld over elf grote chalets en in hoofdgebouw. De appartementen zijn allen uitgevoerd met een romantische houtkachel, een sauna met ingebouwd solarium en een luxe keuken met afwasmachine. De grotere appartementen hebben 2 badkamers.

In het hoofdgebouw tref je ook de receptie en het restaurant met zonneterras, een overdekt zwembad met een wellness center, een kinder Club en een winkel met ski en mountainbike-verhuur aan.

Skilift direct naast de deur
vlak bij het parkpark liggen de skilift, skischool en een kinderskischool met kinderskituin (> 3 jaar) met lunch en kinderski speeltuin met een heus avonturenpark.

duurzame energie
Op Landal Brandnertal wordt gebruik gemaakt van aardwarmte als duurzame verwarmingsbron: een milieuvriendelijk alternatief voor gasgestookt verwarmen. Met behulp van een warmtepomp wordt de warmte, die vanzelf aanwezig is in de aarde, uit de bodem gehaald. Deze zogeheten grondwaterwarmte wordt ’s winters gebruikt voor het verwarmen van de appartementen. ’s Zomers wordt deze warmte weer terug de grond ingepompt, waardoor de appartementen aangenaam koel blijven. Voor de overige energievoorziening wordt gebruik gemaakt van CO2-neutrale houtsnippers.

Meer informatie over het Landal Brandnertal vindt je hier

terug

De 10 belangrijkste piste regels

Bijna Perfect Serfaus

volgende