Corona maatregelen wintersport 2020/2021

Skipassen komende seizoen duurder

De prijzen van skipassen in Karinthië doorbreken dit seizoen voor het eerst de 50 euro grens. Een dagkaart voor het skigebied Bad Kleinkirchheim wat zeer populair is onder Nederlanders kost dit seizoen 51 euro. Net als in het skigebied Nassfeld. Het skigebied Katschberg blijft dit jaar nog onder de 50 euro en vraag voor een dagkaart in het wintersport seizoen 2020/2021 nog 49 euro,

Kosten voor liften stijgen en minder wintersporters verwacht

Ieder jaar stijgen de kosten voor onderhoud en vervanging van materiaal op de pistes, dit wordt doorberekend in de prijs van de skipassen. Daarbij moeten er dit jaar ingrijpende maatregelen worden genomen om personeel en gasten te beschermen tegen de gevolgen van Corona. In Karinthië gaat men er vanuit dat het dragen van een mond-en neuskapje in de skiliften dit jaar verplicht is.

Verder investeren de skigebieden dit jaar veel in het online aanbieden van skipassen en wordt er versterkt ingezet in automaten zodat er geen contact hoeft te zijn met de medewerkers.

De Après-Ski zal bij bijna alle skigebieden in Karinthië dit jaar in de buitenlucht plaats vinden. De beroemde K-Alm op de Turrach in Nassfeld bouwt dit jaar zijn après-ski lokaal om in een restaurant.

Zodra de andere skigebieden de prijzen voor de skipassen bekend maken zullen we een uitgebreid overzicht plaatsen op Alles over Oostenrijk.

Vakantie in Oostenrijk

Genieten op de mooiste plekken van Oostenrijk

Landal heeft in Oostenrijk op de mooiste plekjes luxe vakantieparken gebouwd. Ideaal voor gezinnen en families. De vakantie-appartementen en bungalows zijn voorzien van een complete keuken en een gezellige woonkamer. Geniet van je vakantie zonder zorgen met Landal. 

KRAS vakanties in Oostenrijk

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandEen Autovakantie naar de mooiste plekken van Oostenrijk. Die boek je bij de specialist. KRAS dus.

TUI vakanties in Oostenrijk

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandZoek je een betaalbare vakantie in Oostenrijk? Bekijk dan het grootste aanbod van reizen bij TUI.