Skipassen duurder in 2020/2021

De prijzen van skipassen in Karinthië doorbreken dit seizoen voor het eerst de 50 euro grens. Daarmee zijn skipassen duurder dan vorig jaar. Een dagkaart voor het skigebied Bad Kleinkirchheim wat zeer populair is onder Nederlanders kost dit seizoen 51 euro. Net als in het skigebied Nassfeld. Het skigebied Katschberg blijft dit jaar nog onder de 50 euro en vraag voor een dagkaart in het wintersport seizoen 2020/2021 nog 49 euro,

Kosten voor liften stijgen en minder wintersporters verwacht

Ieder jaar stijgen de kosten voor onderhoud en vervanging van materiaal op de pistes, dit wordt doorberekend in de prijs van de skipassen. Daarbij moeten er dit jaar ingrijpende maatregelen worden genomen om personeel en gasten te beschermen tegen de gevolgen van Corona. In Karinthië gaat men er vanuit dat het dragen van een mond-en neuskapje in de skiliften dit jaar verplicht is.

skipassen duurder

Verder investeren de skigebieden dit jaar veel in het online aanbieden van skipassen en wordt er versterkt ingezet in automaten zodat er geen contact hoeft te zijn met de medewerkers.

De Après-Ski zal bij bijna alle skigebieden in Karinthië dit jaar in de buitenlucht plaats vinden. De beroemde K-Alm op de Turrach in Nassfeld bouwt dit jaar zijn après-ski lokaal om in een restaurant.

Zodra de andere skigebieden de prijzen voor de skipassen bekend maken zullen we een uitgebreid overzicht plaatsen op Alles over Oostenrijk.

terug

Op deze trajecten betaal je geen tol meer

Nederlandse Netflix bekijken vanuit Oostenrijk

volgende