Steun alles over Oostenrijk

We hopen dat je onze reisverslagen, de reisinformatie, en de tips die we delen leukt vindt. We steken er namelijk erg veel tijd in. Alle berichten op alles over Oostenrijk zijn objectief. We worden niet door de reisorganisaties betaald voor een positief artikel. De meningen die je dus tegenkomt op allesoverOostenrijk.nl zijn onze eerlijke meningen.

Met onze tips en onze passie voor Oostenrijk hopen we dat ook jij een leuke vakantie hebt in Oostenrijk.

We steken heel veel tijd in de artikelen, we maken foto’s, we maken video’s en we doen onze eigen recherche wat leuk is en wat niet leuk is. Jaarlijks worden de pagina’s voorzien van een update want prijzen en openingstijden veranderen nog wel eens.

Wil je ons steunen?

Dat is tof, we vragen je echter niet om geld of een donatie. We werken echter samen met enkele reisorganisaties. Wanneer je via de onderstaande linkjes een reis boekt dan krijgen we een klein percentage van de reissom. Deze opbrengsten dekken een deel van onze kosten om Alles over Oostenrijk te maken. Dat kleine percentage wat we krijgen kost je bovendien niets extra. We krijgen ook geen informatie wie je bent, dus het is allemaal anoniem. Ben je dus van plan om dit jaar op vakantie naar Oostenrijk te gaan dan is het tof als je dat via één van de onderstaande linkjes boekt.

Dus ga je binnenkort naar Oostenrijk? Bezoek dan eens één van de bovenstaande linkjes. Het kost je niets extra’s, maar je helpt ons echt om de website nog groter te maken.