Transavia winterdienstregeling 2021/2022

Transavia heeft wilde plannen voor komende winter dat terwijl de zomer nog moet beginnen en de situatie rondom de pandemie nog veel effect heeft op het toerisme.

Vliegen naar de wintersport in Oostenrijk is in de laatste jaren een goed alternatief geworden voor de reis met de auto. Wie bijvoorbeeld een lang weekend op de lange latten wil staan in Oostenrijk kiest al snel voor de korte reistijd van nog geen 1,5 uur. Dankzij de goede voorzieningen en shuttle services kun je vanaf de luchthavens in Oostenrijk snel naar je favoriete skigebied.

Vliegen naar Salzburg

In de nieuwe dienstregeling biedt Transavia vanaf december 2021 tot 31 maart een dagelijkse vlucht aan van Rotterdam/Den Haag airport en Amsterdam/Schiphol. Vanaf Eindhoven airport vliegt Transavia de komende winter zes keer per week.

De goedkoopste vlucht naar Salzburg kun je nu al boeken vanaf € 34,- dat is exclusief bagage.

Vliegen naar Innsbruck

De hoofdstad van Tirol staat komende winter ook op de dienstregeling van Transavia. Zowel vanuit Amsterdam/Schiphol als Rotterdam/Den Haag vliegt Transavia dagelijks naar de witte pistes rondom Innsbruck. Helaas vliegt Transavia niet vanaf Eindhoven Airport naar Innsbruck.

Wie nu boekt heeft al een ticket voor € 39,- (excl bagage) ideaal dus voor een lang weekendje wintersporten in Tirol.

Vliegen naar Klagenfurt

Nieuw in de dienstregeling van Transavia is de verbinding tussen Klagenfurt en Rotterdam/Den Haag Airport. Daarmee komen ook de skigebieden en vakantieparken van Landal in Karinthië binnen bereik. Op dit moment zijn deze vluchten alleen in januari te boeken. Wie in 2022 de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee gaat schaatsen kan nu al een vlucht boeken.

Inzetten van een voucher

Is één van je vluchten het afgelopen jaar door COVID-19 geannuleerd? Dan heb je als het goed is een voucher gekregen. Deze kun je ook inwisselen voor een vlucht in de winterdienstregeling van Transavia.

terug

Versoepelingen Oostenrijk in mei

Oostenrijk opent vanaf 19 mei haar grenzen

volgende