Adverteren op alles over Oostenrijk

Wist je dat je kunt adverteren op de grootste en bekendste website over vakanties in Oostenrijk? Wil je een regio, een plaats of dorp of je accommodatie onder de aandacht brengen van onze duizenden bezoekers per jaar? Neem dan eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • 365.000 bezoekers per jaar
  • gemiddelde tijd op een pagina 5 minuten
  • Al meer dan 10 jaar inspiratie voor een vakantie naar Oostenrijk
  • Gericht op bijzondere plekjes in Oostenrijk weg van begaande padden.

De grootste website over Oostenrijk in Nederland en België geeft duizenden bezoekers maandelijks tips en inside information voor hun volgende vakantie in Oostenrijk.

  • Doelgroep: Actieve levensgenieters met een hart voor Oostenrijk
  • Aanbod: bestemmingen in Oostenrijk die niet direct voorkomen in de gemiddelde reisgids over Oostenrijk.
  • Speciale pagina’s over activiteiten en accommodaties in Oostenrijk
  • Redactie woonachtig in Oostenrijk en altijd op de hoogte van de laatste feitten

Samenwerken met wederzijds belang

Op AllesoverOostenrijk vind je alleen samenwerkingen met relevante partners. Door onze positie in de markt kunnen we zelf de keuzes maken om niet met iedereen samen te werken. Op Alles over Oostenrijk vind je dus alleen maar relevante samenwerkingen. Waarbij Oostenrijk voorop staat.

Wat levert een samenwerking op?

Onze redactie woont in Oostenrijk en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, we kiezen er bewust voor om niet alle Oostenrijk gerelateerde nieuwsberichten te delen. Het vakantiegevoel moet voorop staan en niet het zoveelste ongeluk met een Nederlander of Belg op de skipiste.

Een samenwerking met Alles over Oostenrijk vergroot als bestemming of accommodatie het zoekbereik. De 165.000 bezoekers zijn met een doel op onze site gekomen. Samen met onze partners informeren we en delen naast informatie ook ervaringen en tips voor een vakantie naar Oostenrijk.

Iedere samenwerking nemen we serieus We willen met iedere klant een situatie creëren die ons beiden versterkt in de wereld van online marketing. We sturen campagnes bij waar nodig passend bij het budget van de samenwerking.

Met een samenwerking op Alles over Oostenrijk wordt de doelgroep bereikt die echt geïnteresseerd is in Oostenrijk. Dat is tenslotte onze doelgroep en zal onze doelgroep blijven. Naast onze website is AllesoverOostenrijk natuurlijk ook actief op de socialmediakanalen.

Onze doelgroep

Een vakantie in Oostenrijk laat zich niet in een hokje stoppen, niet alleen zijn de seizoenen zeer verschillend, ook heeft iedere regio een andere doelgroep. Waarbij in de ene regio de Après-ski een hoogtepunt van de dag is, is in een regio 10 kilometer verder op het culinaire aspect van de regio belangrijker dan het biertje in je bezwete skikleding en een polonaise op skischoenen.

Dat geldt ook voor de verschillende regio’s in het land. Eén ding hebben de doelgroepen gemeen. En dat is de gastvrijheid van de Oostenrijkers.

Neem ons mee

Omdat onze redactie in Oostenrijk zit (om precies ze zijn net onder Graz) is iedere bestemming in minder dan een dag bereikbaar. Wil je ons je favoriete plek laten zien? Stuur gerust een berichtje. We hebben altijd interesse in persreizen, openingen en voorlichtingsbijeenkomsten over nieuwe regionale ontwikkelingen.

De advertentie mogelijkheden

Er zijn diverse manieren van adverteren passend binnen de context van Alles over Oostenrijk. Voor iedere samenwerking op basis van een samenwerking stellen we een passende offerte op.

We werken het liefst samen voor een vast bedrag per jaar. We kijken daarbij echt naar grootte van de onderneming. En hopen daarin altijd een middenweg te vinden.

Adverteren via de bekende affiliatienetwerken zoals Tradetracker en Daisycon is natuurlijk ook mogelijk. Dit gebeurt altijd op commissiebasis. We werken echter wel met een inspanningsvergoeding en verwachten daarbij een jaarlijkse vergoeding die past bij het aantal doorverwijzingen en sales.

Affiliate samenwerkingen met partijen die zich richten op maatwerk reizen en telefonische aanvragen kunnen alleen via een affiliate programma werken als er een jaarlijkse marktconforme garantiebedrag is afgesproken.

Contentmarketing is ook een mogelijkheid binnen Alles over Oostenrijk. Een goed artikel over of in relatie met Oostenrijk mag altijd worden aangeboden. Dit artikel moet uniek geschreven zijn en we behouden ons het recht om de content inhoudelijk te wijzigen als blijkt dat er sprake is van een artikel wat al op een andere site is geplaatst.

Deze teksten blijven bij een samenwerking een jaar lang gratis op de website staan. Mocht een samenwerkingsovereenkomst worden beëindigd dan blijven teksten eigendom van Alles over Oostenrijk.

Online marketing

Naast de website Alles over Oostenrijk kunnen we je ook helpen met andere links over Oostenrijk. Ons portfolio kent meerdere websites met een relatie tot het onderwerp Oostenrijk. Ook voor een kleiner budget ben je bij ons van harte welkom en kunnen we een passend voorstel doen.