Vakantiewoning in Oostenrijk

Vakantiewoning huren in Alpbach

Vakantie, de mooiste tijd van het jaar! Een bestemming heb je al gekozen, Oostenrijk. Er komt natuurlijk nog heel wat andere planning bij kijken, maar dat neem je er graag bij. Beslissingen moeten gemaakt worden, waaronder zoeken naar de juiste activiteiten en het gepaste vervoer. Maar vergeet zeker niet de belangrijkste beslissing: de keuze van accommodatie. De beste keuze die je kan maken is het huren van een vakantiewoning in Oostenrijk, en hier lees je waarom!

Groepsaccommodatie Oostenrijk

Een vakantiehuisje huren is een goede manier om geld te besparen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een grote woning om samen met vrienden te delen. Samen plezier maken, barbecueën, zwemmen in het zwembad, enzovoort. Een ideale manier om elkaar beter te leren kennen, bovendien biedt zo’n vakantiewoning ruimte genoeg om ook van privacy te kunnen genieten. Kiezen voor een groepsaccommodatie in Oostenrijk is met goede vrienden gezelligheid ten top.

Vakantiehuis met kinderen

kindvriendelijke vakantieparken in Oostenrijk

​Vakantiehuizen zijn de beste keuze voor accommodatie als je met kinderen naar Oostenrijk reist. Ze kunnen daar hun eigen ding doen, zonder dat je bang hoeft te hebben dat ze teveel lawaai zullen maken. Kinderen hebben meer vrijheid in een vakantiewoning, en voor hun voelt dit ook vertrouwder aan. De enigste regels die ze er zullen moeten volgen zijn die van jou en je partner! Overweeg met kinderen ook eens een vakantie op de boerderij. Veel boeren bieden tegenwoordig ook vakantiewoningen aan een optimale kans om de kinderen te laten zien hoe een kleinschalige boerderij werkt.

Sportieve vakantie, een vakantiehuis voor wintersport

vakantiewoning huren wintersport

Als je een wintersportvakantie in Oostenrijk gaat doorbrengen, dan komt er hoogstwaarschijnlijk sport bij kijken. Oostenrijk is het ideale land om te gaan skiën, langlaufen, snowboarden en schaatsen. Zo’n sportvakantie is erg leuk, maar kan ook vaak vermoeiend zijn. Na een dagje vol actief plezier kan je een rustige omgeving dus meer dan waarderen. Volledige rust vind je enkel als je een vakantiehuis huurt. Bij Interhome heeft het grootste aanbod aan vakantiewoningen direct aan de piste .

Vakantiehuizen liggen vaak wat meer afgelegen en bieden jouw en je gezin de gelegenheid om je batterijen weer volledig op te laden. Je hebt er namelijk geen last van geluidsoverlast en je slaapt tot wanneer je wilt. Er is niemand die je uit je kamer zal sleuren omdat de kamer gereinigd moet worden. Alles gebeurt op jouw tempo en die van je gezin. Daarnaast zijn er in Oostenrijk veel vakantiehuizen die dicht gelegen zijn bij pistes. Dat maakt het voor jou makkelijker om heen en weer te gaan. Op die manier moet je ook niet lang sleuren met je ski’s en de vervelende skischoenen, na een dagje skiën plaatst je je materiaal in de speciale droogkamers zodat je de volgende dag weer met droge spullen kunt vertrekken. Een vakantiehuis voor wintersport is dus om verschillende redenen een goed idee!

Heerlijk genieten in het zwembad

Vakantiewoning in Oostenrijk

Veel vakantiewoningen zijn in het bezit van een zwembad. In koude landen zoals Oostenrijk is dat zwembad vaak verwarmd of bevindt er zich een zwembad of bubbelbad binnenin. Het zwembad geeft je een extra manier om na een intensieve dag te ontspannen. En een eigen zwembad is iets heel anders, dan een zwembad van een hotel. Je bent vrij en doet wat je wilt en niemand hoeft zich te schamen, want er is niemand die je kan zien. Behalve de andere leden van je gezin natuurlijk. Zoek je een vakantiewoning in Oostenrijk met zwembad bekijk dan de woningen van Interhome.

Ook in de zomer is een vakantiewoning in Oostenrijk een leuk idee!

Museum Quartier Wenen

Oostenrijk is voornamelijk bekend voor wintervakanties en dit komt natuurlijk door de vele mogelijkheden aan wintersport en de grote keuze aan wintersportgebieden. Toch is Oostenrijk ook een aanrader in de zomer. Er zijn genoeg interessante bezienswaardigheden, leuke uitstapjes en winkels om te ontdekken. Zo kan je bijvoorbeeld een dagje in de voetstappen van Sisi stappen en Wenen ontdekken, of gewoon genieten van een picknick in de prachtige natuur. Kortom, Oostenrijk biedt in de zomer een heel andere ervaring dan in de winter, een ervaring die echt de moeite waard is om te beleven!