Over ons

Hallo en welkom op allesoveroostenrijk.nl,

Deze website wordt gemaakt en onderhouden door een enthousiast team van Oostenrijkers en Oostenrijk liefhebbers, samen proberen we het voor Nederlanders populaire land nog beter op de kaart te zetten. Oostenrijk is vooral beroemd om zijn wintersport maar langzaamaan wordt de zomer door de Nederlanders ook ontdekt.

Oostenrijk staat garant voor gastvriendelijkheid, mooie natuur, een fantastische keuken en vooral “gemütlichkeit. In Oostenrijk voel je je meteen welkom.

Heb je leuke aanvullingen op deze website schroom dan niet om contact met ons op te nemen, gebruik hiervoor het contact formulier.

2 gedachten over “Over ons”

  1. Tot mijn stomme verbazing zie ik Burgenland niet bij de deelstaten???? Echt heel vreemd. Anderzijds is het misschien een goed bewaard geheim dat daar de zon het meeste schijnt, de beste wijnen worden gemaakt en de keuken met een vleugje Hongarije interessant is. Hou dat dan maar zo!

  2. Burgenland staat op ons lijstje. We gaan er komende maand naar toe om zoveel mogelijk mooie foto’s te maken en onze pagina’s te actualiseren. Ook deze prachtige deelstaat heeft namelijk een plekje op Alles over Oostenrijk verdiend.

Plaats een reactie