Vliegen naar Tirol

Snel, sneller, snelst Vliegen naar Tirol is de snelste manier om in het prachtige bundesland te komen. Helaas vliegen niet veel maatschappijen rechtstreeks naar Tirol, Alleen Transavia vliegt vanaf Amsterdam (Schiphol) Eindhoven en Rotterdam/Den Haag naar Innsbruck.

Kijk om alle vliegticket aanbiedingen te vergelijken op goedkoop vliegen naar  Innsbruck – Vliegennaar.nl . Je kan op www.vliegennaar.nl  ook een flight alert voor Innsbruck of heel Oostenrijk aanmaken.

vliegen naar Tirol

De vluchttijd naar Innsbruck is ongeveer 1,5 uur en dankzij de gunstige vertrektijden kun je dus eigenlijk al gelijk ‘s middags op de piste staan of beginnen met je trip door Tirol.

Omdat de dienstregeling van Transavia nogal wisselt en zich laat sturen door de vraag is het lastig om er een tabel van te maken, laat je dus informeren op de website van Transavia.

Vliegveld van Innsbruck

Het vliegveld van Innsbruck ligt heel gunstig ten opzichte van de autobahn, het station en de wintersportgebieden. Wie een beetje goed kan plannen en timen kan al binnen 15 minuten op de piste staan.

Innsbruck heeft de reputatie onder piloten om lastig te zijn, Het ligt namelijk in het smalle Inntal en door de weersinvloeden zijn de meeste landingen niet altijd even relaxed. Mocht het weer omslaan dan wijkt Transavia met enige regelmaat uit naar de luchthaven van München.

De vertrek- en aankomsttijden kun je vinden op de website van de luchthaven van Innsbruck.

Auto huren?

Vlieg je naar Tirol en reis je vanaf Innsbruck verder? Overweeg dan om een auto te huren, wie goed zoekt en vroeg boekt kan heel voordelig al een auto vinden bij één van de grote autoverhuurders.

Reis je verder met het openbaar vervoer? Dan is de transfer naar het Hauptbahnhof van Innsbruck ongeveer 20 minuten.

Transfers naar de wintersportgebieden

Diverse taxi en bus ondernemingen wachten de vliegtuigen op Innsbruck op, je kunt dan een transfer boeken, reis je met een groep dan kan dat zeer interessant zijn om een taxi te delen.