Disclaimer

Het kan soms voorkomen dat de informatie die op allesoveroostenrijk.nl voorkomt niet overeenkomt met de werkelijkheid. Dit kan onder andere een gevolg zijn van veranderingen op websites, mis-interpretaties of van het feit dat de door allesoveroostenrijk.nl verschafte informatie gevoelig is voor verandering.

Allesoveroostenrijk.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruikmaken van of vertrouwen op de door of namens haar verschafte informatie en/of het op enige andere manier gebruikmaken van de website.

allesoveroostenrijk.nl verkoopt geen producten/diensten die eigendom zijn van allesoveroostenrijk.nl De verantwoordelijkheden, aansprakelijkheden, rechten en plichten die ontstaan bij de overeenkomsten tussen vragers en bieders liggen daarom niet bij allesoveroostenrijk.nl.

Aallesoveroostenrijk.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ontstaan door het niet, of niet tijdig, leveren van goederen en/of diensten dan wel het leveren van goederen en/of diensten die gebrekkig zijn partijen die op of via allesoveroostenrijk.nl vermeld worden, dan wel schade ontstaan als gevolg van andere oorzaken die verband houden met het gebruik van allesoveroostenrijk.nl.

Affiliate links

Voor niks gaat de zon op, het maken van een website kost gewoon keiharde euro’s tegenwoordig. We hebben een redactie-team een kantoortje en daar loeien 5 dagen in de week de nodige computers. Daarnaast betalen we ook voor de servers waarop deze website draait en als laatste komt de belastingdienst ook iedere keer met van die blauwe enveloppen.

Bij veel van de producten krijgen wij via het affiliate principe een klein percentage van de aankoop/boeking. Daar merk jij verder niks van en dat hebben de bedrijven verwerkt in de kosten voor marketing en verkoop.

Om te voorkomen dat je morgen nog bezig bent met het lezen van deze pagina ga ik hier verder niet dieper op in. Mocht je toch meer willen weten over affiliate marketing, lees dan deze Wikipedia eens.

Copyrights

Bijna alles op deze website is door ons zelf gemaakt. Op alle teksten, logo’s en de creatieve content op deze website rust dan ook ons auteursrecht (in het Engels dus: copyright).

Je mag zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming niks overnemen, kopiëren, of op je eigen website plaatsen. Je mag natuurlijk wel linken naar onze site. (graag zelfs.) Wil je toestemming? Mail ons dan even via het contactformulier en beschrijf duidelijk waarom en hoe. Dan komen we er zeker wel uit. Mailen kan via ons contactformulier op de contactpagina.

(zo, nu is onze jurist ook weer blij, laatste update 10 augustus 2021)