Dormio Resort Seefeld

In het hart van de Oostenrijkse Alpen kondigt Dormio Group trots de start aan van een ambitieus project: de ontwikkeling van het Dormio Resort Seefeld in Tirol. Onthuld op de prestigieuze Second Home Beurs in Utrecht, belooft deze nieuwe bestemming een toevluchtsoord te worden voor luxe-zoekers en natuurliefhebbers.

Seefeld, een juweel in de Oostenrijkse Alpen, staat bekend om zijn gastvrijheid en adembenemende landschappen. Dit pittoreske dorp, jaarlijks bezocht door meer dan 1,8 miljoen toeristen, zal nu de thuisbasis worden van het Dormio Resort Seefeld, bestaande uit 135 luxe appartementen die het hele jaar door comfort bieden. Naast Dit park exploiteert Dormio sinds enkele jaren een ander vakantiepark naast het bekende dorp Hallstatt in Oostenrijk. Het Dormio Obertraun is een kleinschalig vakantiepark aan de Hallstattersee

Een strijd om Seefeld

In een felle strijd om dit prestigieuze project heeft Dormio – bekend om het beheer van viersterrenresorts door heel Europa- zich onderscheiden als de perfecte partner voor Seefeld Village. Met een langetermijnvisie die zekerheid biedt voor de toekomst van de lokale gemeenschap.

Architectuur die de Tiroolse geest omarmt

De visie voor het resort is een samenhangende weerspiegeling van Tiroolse charme en modern comfort, mede mogelijk gemaakt door de lokale architect Elmar Kranenbitter. Het ontwerp benadrukt het natuurlijke decor en respecteert de regionale cultuur, wat resoneert met de filosofie van Dormio om te integreren met de omgeving.

Dormio Resort Seefeld: Waar luxe natuur ontmoet

Dormio Resort Seefeld in Tirol zal niet alleen een plek zijn om te verblijven, maar ook een volledige ervaring bieden. Elk appartement zal beschikken over een terras of balkon met uitzicht op de indrukwekkende bergen. Voorzieningen zijn onder andere zowel een binnen- als buitenzwembad, en voor de actievelingen biedt Seefeld een breed scala aan activiteiten: van wandelen en skiën tot watersporten op de nabijgelegen meren.

Met een hoogwaardige horecagelegenheid, een resortshop en een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen, positioneert het Dormio Resort Seefeld in Tirol zich als een topbestemming voor alle soorten reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en avontuur.

Start van een nieuw tijdperk in Seefeld

De bouw van het resort begint in het voorjaar van 2024 en de verwachting is dat de eerste gasten in het najaar van 2026 verwelkomd kunnen worden. Blijf op de hoogte van deze spannende ontwikkeling en ontdek hoe u kunt deel uitmaken van de exclusieve ervaring die het Dormio Resort Seefeld in Tirol biedt.

terug

Top 10 skigebieden in Oostenrijk 2023/2024

Ontdek de charme van wintersport op de Reiteralm

volgende