Laudamotion vanaf Eindhoven naar Wenen

Laudamotion is een 100% dochter van het Ierse Ryanair en start in Oktober met vier vluchten vanaf Eindhoven naar Wenen. Vanaf komende winter worden er dan zes vluchten uitgevoerd tussen Eindhoven en de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Daarmee komt het aantal vluchten tussen Eindhoven en Wenen op acht. Wizz air vliegt namelijk ook vanuit Eindhoven naar de muzikale hoofdstad van Europa. De prijs van een vliegticket is op het Ryanair niveau. Zo ook de service aanboord. Door de lage prijzen is het ideaal voor een vakantie naar Wenen met kinderen.

Laudamotion nu 100% in handen van Ryanair

vorig jaar na de val van Air Berlin startte de bekende formule 1 coureur Niki Lauda zijn eigen luchtvaartmaatschappij onder de naam Laudamotion. Hij nam een aantal toestellen van Air Berlin over en dat werd samen met Ryanair uitgebreid naar 25 toestellen met als hub Wenen. Het is opvallend te noemen dat Laudamotion vanaf Eindhoven gaat vliegen. Eind 2018 besloot Ryanair alle vluchten te annuleren en de hub in Eindhoven op te zeggen. Al het personeel zoals piloten en cabinepersoneel werd ontslagen.

Vanuit Wenen diverse aansluitingen naar zonbestemmingen

Vanuit Wenen vliegt Laudamotion naar diverse zonbestemmingen rondom de Middellandse zee. De luchtvaartmaatschappij vliegt voornamelijk naar de bestemmingen waar het voormalige Air Berlin op vloog. Populaire bestemmingen zijn de Griekse eilanden en het Spaanse vakantie-eiland Mallorca.

terug

Level nieuwe airline vliegt Amsterdam – Wenen

De 10 mooiste meren in Oostenrijk

volgende