Hema opent nog twee vestigingen in Oostenrijk

Hoe Hollandser kan het? Nadat in juni twee vestigingen van het oer-Hollandse Hema de deuren opende in Wenen aan nota bene de Mariahilfer straße 71 en in het Westbahnhof. Kan men in Oostenrijk straks op nog meer plekken van de producten van de Hollandse eenheidsprijzen maatschappij Amsterdam genieten.

Eerst Graz en dan Linz

Hema opent nog twee vestigingen in Oostenrijk

Indien alles meezit met de verbouw opent het derde HEMA-filiaal nog in 2018 haar deuren in het grote winkelcentrum Seiersberg nabij Graz. In dit  winkelcentrum heeft HEMA een winkelruimte gehuurd van ongeveer 500 vierkante meter.  in Linz opent begin 2019 het warenhuis een winkel van 670 vierkante meter in het Linzer Pluscity.

Geen Rookworst en Tompoucen

Helaas, hebben de Oostenrijkse (en Duitse) filialen geen Nederlandse lekkernijen en voor de typische rookworst moet je toch echt in Nederland zijn. Het assortiment bestaat voornamelijk uit cosmetica, ondermode, decoratie voor thuis en de standaard handige dingen die je in Nederland ook bij de Hema koopt. Toch is er wel een heel klein Nederlands tintje te vinden. Hema verkoopt in Oostenrijk namelijk wel stroopwafels en de zoetwaren zoals kaneelkussentjes.

terug

6 x doen in Graz

Snel naar de Wintersport?

volgende