Hema opent nog eens twee winkels in Oostenrijk

Hema opent nog eens twee winkels in Oostenrijk

Hoe Hollandser kan het? Nadat in Juni twee vestigingen van het oerhollandse Hema de deuren opende in Wenen aan notabene de Mariahilfer straße 71 en in het Westbahnhof. Kan men in Oostenrijk straks op nog meer plekken van de producten van de Hollandse eenheidsprijzen maatschappij Amsterdam genieten.

Eerst Graz en dan Linz

Indien alles meezit met de verbouw opent het derde HEMA filiaal nog in 2018 haar deuren in het grote winkelcentrum Seiersberg nabij Graz. In dit  winkelcentrum heeft HEMA een winkelruimte gehuurd van ongeveer 500 vierkante meter.  in Linz opent begin 2019 het warenhuis een winkel van 670 vierkante meter in het Linzer Pluscity.

Geen Rookworst en Tompoucen

Helaas, hebben de Oostenrijkse (en Duitse) filialen geen Nederlandse lekkernijen en voor de typische rookworst moet je toch echt in Nederland zijn. Het assortiment bestaat voornamelijk uit cosmetica, ondermode, decoratie voor thuis en de standaard handige dingen die je in Nederland ook bij de Hema koopt. Toch is er wel een heel klein Nederlands tintje te vinden. Hema verkoopt in Oostenrijk namelijk wel stroopwafels en de zoetwaren zoals kaneelkussentjes.

 

 

Iedere maand het laatste Oostenrijk vakantie nieuws in je mailbox

Iedere maand het laatste Oostenrijk vakantie nieuws in je mailbox

Wil je ook leuke nieuwtjes, handige tips en updates over Oostenrijk in je mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Alles over Oostenrijk.nl

Je staat op de lijst, vanaf nu ontvang je iedere maand onze leuke nieuwsbrief!