Reisgids Oostenrijk winnen?

Reisgids Oostenrijk winnen?

Ga je dit jaar nog naar Oostenrijk? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op deze hele leuke ANWB reisgids. Deze reisgids is door onze redactie als beste reisgids voor Oostenrijk beoordeeld. (daarover schrijven we later meer)

Reisgidsen zijn nog steeds ideaal op vakantie, als er even geen internet in de buurt is om allesoverOostenrijk te checken bijvoorbeeld. De ANWB reisgids beschrijft praktisch heel Oostenrijk en richt zich niet alleen op de belangrijkste bezienswaardigheden van Oostenrijk. Vanzelfsprekend worden de grote steden Wenen, Graz en het populaire Salzburg uitvoerig beschreven. 

Hoe kun je de reisgids winnen?

Reisgids OostenrijkKans maken is heel simpel. Alleen even inschrijven op onze nieuwsbrief. Bij iedere 100 aanmeldingen verloten we een reisgids. De winnaars worden door een automatisch script gekozen. In de nieuwsbrief lees je dan vervolgens (geheel conform de AVG wie er gewonnen heeft. We verwachten natuurlijk heel veel inschrijvingen dus we hebben een grote doos vol reisgidsen besteld. 

Aanmelden kan heel simpel met het onderstaande invul veld. Dus inschrijven en even wachten of je gewonnen hebt. Sowieso heb je altijd prijs want de nieuwsbrief over Oostenrijk is echt super handig. Je leest als één van de eerste de nieuwste berichten en informatie op onze nieuwsbrief en samen met de partners in Nederland en Oostenrijk delen we leuke tips en goede aanbiedingen. Dus er zijn eigenlijk genoeg redenen om je in te schrijven op de nieuwsbrief van AllesoverOostenrijk.

 

KRAS vakanties in Oostenrijk

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandEen Autovakantie naar de mooiste plekken van Oostenrijk. Die boek je bij de specialist. KRAS dus.

Landal vakantieparken

Landal vakantieparken in DuitslandLandal vakanties DuitslandLandal is op tien van mooiste plekken in Oostenrijk aanwezig met prachtige vakantieparken.

TUI vakanties in Oostenrijk

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandZoek je een betaalbare vakantie in Oostenrijk? Bekijk dan het grootste aanbod van reizen bij TUI.

Huttentochten Oostenrijk

Boek een huttentocht in Oostenrijk

Met de Alpen specialist loopt je een deel van de Alpe Adria in Oostenrijk door Karinthië. Met overnachtingen in Berghutten en bagage transport.