Oostenrijk reisgids winnen?

Ga je dit jaar nog naar Oostenrijk? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op deze hele leuke ANWB reisgids. Deze reisgids is door onze redactie als beste reisgids voor Oostenrijk beoordeeld. (daarover schrijven we later meer)

Reisgidsen zijn nog steeds ideaal op vakantie, als er even geen internet in de buurt is om allesoverOostenrijk te checken bijvoorbeeld. De ANWB reisgids beschrijft praktisch heel Oostenrijk en richt zich niet alleen op de belangrijkste bezienswaardigheden van Oostenrijk. Vanzelfsprekend worden de grote steden Wenen, Graz en het populaire Salzburg uitvoerig beschreven. 

Hoe kun je de reisgids winnen?

Reisgids Oostenrijk

Kans maken is heel simpel. Alleen even inschrijven op onze nieuwsbrief. Bij iedere 100 aanmeldingen verloten we een reisgids. De winnaars worden door een automatisch script gekozen. In de nieuwsbrief lees je dan vervolgens (geheel conform de AVG wie er gewonnen heeft. We verwachten natuurlijk heel veel inschrijvingen dus we hebben een grote doos vol reisgidsen besteld. 

Aanmelden kan heel simpel met het onderstaande invul veld. Dus inschrijven en even wachten of je gewonnen hebt. Sowieso heb je altijd prijs want de nieuwsbrief over Oostenrijk is echt super handig. Je leest als één van de eerste de nieuwste berichten en informatie op onze nieuwsbrief en samen met de partners in Nederland en Oostenrijk delen we leuke tips en goede aanbiedingen. Dus er zijn eigenlijk genoeg redenen om je in te schrijven op de nieuwsbrief van Alles over Oostenrijk.

terug

Flexibel tol betalen in Oostenrijk

Autobaanvignet Oostenrijk 2020 beetje duurder en hemelblauw

volgende