Robbie Williams opent skiseizoen 2023/2024 Schladming-Dachstein

Reserveer 7 en 8 december, maar vast in je agenda. Niemand minder dan Robbie Williams opent op deze twee dagen met een daverend live concert het skiseizoen in Schladming-Dachstein.

Superster Robbie Williams maakt na zijn wereldtournee een tussenstop in Oostenrijk voor twee extra concerten. Samen met de regio Schladming-Dachstein en de Schladminger 4-Berge-Skischaukel (Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen en Reiteralm) wordt er een feestje gebouwd wat zijn weerga niet kent. Deze twee dagen moet je dus echt in je agenda noteren.

De beste opening van het skiseizoen 2023/2024

De Ski Opening in het Planai Stadion is een vast punt op de winterse evenementenkalender. Met tal van internationale acts en Dj’s zoals Die Toten Hosen, Martin Garrix, Dimitri Vegas, Lost Frequencies en Timmy Trumpet heeft het evenement al veel te bieden gehad. Maar wat er in 2023 wordt geboden, is nog nooit eerder vertoond. Een van ‘s werelds grootste sterren zal de regio Schladming-Dachstein op zijn grondvesten laten trillen.

Robbie Williams opent het Skiseizoen in Schladming Dachstein
© Schladming- Dachstein – Harald Steiner

Het podium waar dit spektakel zal plaatsvinden, vormt een verdere hoogtepunt van het Ski Opening van dit jaar. Meerdere honderden vierkante meters kunstig geïntegreerde LED-schermen en een overvloed aan schijnwerpers en lasers zullen zich naadloos in het winterlandschap voegen.

Dit wordt gecombineerd met een perfect gechoreografeerde pyrotechniek- en lasershow voor het toevoegen van finale accenten en verrassingseffecten. Zo wordt de modernste podiumtechniek gecombineerd met gepassioneerd entertainment en wordt er een adembenemende show opgevoerd.

Een feest van superlatieven volgens de Landeshauptman Drexler

De landeshauptman Christopher Drexler gaf tijdens de presentatie van het concert al aan:
Het Ski Opening Schladming-Dachstein staat ver buiten onze landsgrenzen bekend als een hoogtepunt van evenementen. Met de ster van dit jaar wordt het evenement naar een geheel nieuwe hoogte getild en nog spectaculairder dan ooit tevoren. Het Ski Opening 2023 brengt de regio Schladming-Dachstein en onze regio Steiermark nog sterker onder de nationale en internationale aandacht en geeft een extra impuls aan ons toerisme. We zijn trots om de duizenden gasten de vele voordelen van het Groene Hart van Oostenrijk te kunnen presenteren.

Kaarten zijn nog beschikbaar

Wie Robbie Williams nog een keertje live wil meemaken kan nog steeds kaarten kopen voor het feest in Schladming. De kaartverkoop voor het concert op beide dagen wordt georganiseerd door Oeticket. Tickets in combinatie met een hotelovernachting en eventueel een skipas kun je via het verkeerbureau aanvragen. Meer informatie over het boeken van een overnachting op: Skiopeningschladming.com

Fotobron: © Schladming- Dachstein – Harald Steiner

terug

De beste weerbericht apps voor Oostenrijk (2024)

Dit moet je in Oostenrijk altijd in je auto hebben

volgende