Vakantiewoning huren Oostenrijk

Afgelopen winterseizoen wisten veel Nederlanders de Oostenrijkse Alpen weer te vinden voor een uitstekende wintersport vakantie. De meeste Nederlanders kiezen er voor om met eigen vervoer naar Oostenrijk te rijden en volgens een onderzoek van het Oostenrijkse verkeersbureau zijn de vakantiewoningen in Oostenrijk zeer geliefd onder de Nederlanders.  Dat verbaasd ons op de redactie van Alles over Oostenrijk absoluut niet wat dankzij de opkomst van de websites waar je eenvoudig een vakantiewoning kunt huren is het makkelijker dan ooit te voren om zelf iets te regelen zonder de tussenkomt van een reisbureau.

Veel voordelen bij het huren van een vakantiewoning

Vakantiehuisjes en vakantiewoningen in Oostenrijk zijn vaak gelegen op de mooiste plekjes van een skigebied of een stad, de woningen in Oostenrijk zijn vaak ook erg compleet uitgerust met een fatsoenlijke keuken waardoor het mogelijk is om zelf te koken, hiermee kun je aanzienlijk besparen tijdens een (wintersport)vakantie.

De meeste vakantiewoningen zijn uitgerust voor families, dat wil zeggen dat er meerdere slaapkamers zijn en genoeg plek is om er een gezellige vakantie van te maken.  Wij hebben zeer goede ervaringen met het boeken van vakantiewoningen bij Topic Travel, de zorgvuldig uitgezochte en gecontroleerde woningen zijn zeker de moeite waard.

De keuze is gigantisch,  je kunt kiezen uit meer dan 1.500 vakantiewoningen waaronder speciale wintersportchalets in Oostenrijk. De populaire skigebieden Kitzbühel- Kirchberg, Zillertal, Zell am See-Kaprun en Saalbach Hinterglemm zijn momenteel de echte hardlopers en zijn nu al razend populair.

Accommodatie voor groepen

een veelgestelde vraag op de diverse ski- en wintersport fora is een appartement of vakantiewoning voor vriendengroepen. Deze zijn vaak lastig te vinden en vaak alleen via een particulier te boeken, met behulp van de zoekmachine op de website van Topic Travel kunt je snel de juiste accommodatie uitzoeken welke precies bij jou groepsgrote past.  Met de handige agenda kun je gelijk de beschikbaarheid van de accommodatie bekijken.  Natuurlijk is de aanbieder van de leukste vakantiewoningen in Oostenrijk aangesloten bij het garantiefonds reizen en lid van de ANVR dus dat zit ook goed.

 

terug

Stedentrip naar Wenen

Miljoen investeringen in skigebied Wilder Kaiser

volgende