Villa for you, vakantiehuis huren

in Oostenrijk is het aanbod aan vakantiewoningen overweldigend, maar hoe zoek je nu tussen al die vakantiehuisjes het juiste plekje uit voor jou wel verdiende vakantie. Dat kan dankzij de verhuur bemiddelaar Villa for You . Deze nieuwe start-up is afgelopen juni (2020) begonnen en toont daarmee veel lef en vertrouwen. De tijden om nu namelijk met iets te starten in het toerisme zijn extreem lastig door de huidige situatie rondom de pandemie.

Genieten van de bergen, samen genieten van de heerlijke Oostenrijkse natuur en last but not least gewoon even samenzijn met de familie op de mooiste plekjes. Dat is het ultieme vakantie gevoel. De organisatie achter Villa for You bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van verhuur van vakantiewoningen. In tegenstelling tot de gevestigde orde die zich al jaren vast bijt in de verhuur van vakantiewoningen en daarbij eigenlijk alleen maar kijkt naar de euro tekens boek je bij Villa for You op basis van persoonlijk contact en een advies wat past bij jou vakantieplannen in Oostenrijk. Een fijne onbezorgde vakantie is namelijk het fijnste wat je iemand kunt geven.

Duidelijke informatie over de accommodatie

Op de website van Villa for You vind je natuurlijk de algemene informatie, zoals de indeling van het huis en alle voorzieningen. Ook worden de dichtstbijzijnde skigebieden genoemd.

Villa for You Website

Verder krijgt de verhuurder op de informatiepagina ook de mogelijkheid om een tip met je te delen. Het contact is dus zeer persoonlijk. Wat ook erg prettig is dat het contact in het Nederlands is. Er is een kantoor in Nederland.

Aanbod skichalets

Het is geen geheim dat de vraag naar skichalets natuurlijk enorm is gestegen de laatste maanden. Villaforyou heeft dan ook tientallen appartementen en vakantiewoningen in het aanbod speciaal voor grotere groepen. Deze woningen zijn vaak uitgerust met extra voorzieningen zoals een vewarmde skiberging, een sauna en natuurlijk een grote keuken met genoeg plek voor je gezelschap.

Villa for your is nieuw

Omdat Villa for You net is begonnen is het aanbod nog niet zo groot, daar wordt op dit moment hard aan gewerkt en het aanbod aan vakantiewoningen in Oostenrijk wordt iedere dag groter. In dat aanbod zitten echte parels. Op het moment dat ik dit artikel schrijf zijn er al meer dan 450 vakantiehuizen in Oostenrijk aangesloten bij de bemiddelaar met Nederlandse roots.

terug

Landal in de bergen 30% korting

Wintersporten mag après-ski niet

volgende