100 euro TUI korting op wintersport

Maandag wisten we het goede nieuws te brengen dat de wintersport dit jaar door gaat. Helaas wel met een paar aanpassingen zoals de 3G-regels en een mondkapje in een skilift. (Lees hier het hele artikel) En dat was voor TUI een goede reden om het aanbod aan wintersportvakanties nog eens goed onder de aandacht te brengen. Dat doen ze goed want je krijg nu bij iedere wintersport boeking van TUI een korting van 100 euro . Dus snel naar de website van TUI voor 100 euro TUI korting op je wintersportvakantie in Oostenrijk.

Extra garanties op een geslaagde wintersport

Komend wintersportseizoen gaan we dus weer bijna terug naar normaal en wat hebben we daar allemaal op gewacht. Ik heb er in ieder geval weer veel zin om te wintersporten en als eerste mijn sporen te trekken op een besneeuwde piste. TUI heeft het komende seizoen een aantal garanties in het leven geroepen zoals:

De flexibele omruilgarantie

Je kunt je reis tot 7 dagen voor vertrek kosteloos omruilen. Je kunt tot vier keer het reisgezelschap datum en bestemming wijzigen.

De laagste prijs garantie

Met TUI verblijf je natuurlijk in de beste accommodaties en aan de mooiste pistes. Vind je de vakantie echter bij een andere aanbieder goedkoper? Dan krijg je het verschil terug en daar bovenop nog een extra korting van 50 euro.

Geld-Terug garantie

Het afgelopen jaar was gewoon een onzekere periode. TUI maakt korte metten met vouchers en tegoedbonnen. Krijgt jouw bestemming een negatief reisadvies als gevolg van Covid-19 dan krijg je gewoon je centen terug.

Repatriëringsgarantie

TUI staat voor de beroemde smile en dat moet je vakantie ook zijn, ontspanning wordt bij TUI met hoofdletters geschreven en daarom staan ze je altijd bij in geval van een calamiteit. Mocht er nu iets gebeuren zoals een ramp, een calamiteit of een negatief reisadvies dan doet TUI er alles aan om je zo snel mogelijk weer in Nederland te krijgen.

Check voor je boekt nog wel even de voorwaarden van deze garanties.

Boek deze week nog je wintersportvakantie bij TUI en profiteer van 100 euro korting per boeking.

  • Winner World Ski Award 2020
  • Flexibele Omruilgarantie
  • Tot 100,- korting per boeking

Boek snel voor de kerstvakantie

Het goede nieuws van afgelopen maandag heeft gezorgd voor extra boekingen. Vooral tijdens de kerstvakantie is Oostenrijk een populaire bestemming voor de wintersport en bovendien een goede reden om te vluchten voor het familiediner. Kijk daarom snel bij het TUI wintersport aanbod tijdens de kerstvakantie.

Nog veel aanbod voor de krokusvakantie

Wie al plannen heeft voor een wintersport in de voorjaarsvakantie (ook wel de krokusvakantie genoemd) kan nu alvast boeken. Het aanbod groot en de prijzen liggen op dit moment op een zeer net niveau. Je kunt bij TUI trouwens ook wintersportvakanties boeken met skipassen. Daarmee sla je dus twee vliegen in één klap want de wintersportvakanties zijn vooral voor families nog voordeliger.

terug

Goede wandelschoenen kopen

Waarom gaat de sirene in Oostenrijk

volgende