Met Austrian Airlines naar de sneeuw

Goed nieuws voor de wintersport liefhebbers, Austrian Airlines heeft een nieuwe wintersport-verbinding gelanceerd tussen Amsterdam, Schiphol en Innsbruck, waarmee je moeiteloos de prachtige Alpen in Oostenrijk kunt verkennen.

Austrian Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk, verbind vanaf januari 2024 Deze nieuwe route verbindt Amsterdam Airport Schiphol met de luchthaven van Innsbruck, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot enkele van de beste skigebieden in de Alpen.

Na 20 jaar weer een directe verbinding met Austrian Airlines

In het eerste kwartaal van 2024 wil Austrian Airlines na meer dan 20 jaar onderbreking opnieuw een vluchtverbinding tussen Innsbruck en Amsterdam beginnen. Tussen 27 januari en 30 maart zal de route één keer per week worden uitgevoerd met een Airbus A320.

Innsbruck – Amsterdam: OS370: Vertrek: 15:05 uur, aankomst: 16:55 uur
Amsterdam – Innsbruck: OS369: Vertrek: 12:25 uur, Aankomst: 14:05 uur

De vluchten zullen voorlopig alleen op zaterdag worden uitgevoerd en bieden daarmee een goed alternatief voor de vluchten van Transavia naar Innsbruck. Transavia vliegt deze winter minimaal 8 keer per week naar de populaire wintersport bestemmingen in Oostenrijk.

Voordelige alternatieven

Naast de extra vlucht van Austrian Airlines vliegt Transavia deze winter ook acht keer per week naar de sneeuw. De Medelandse low-cost luchtvaartmaatschappij is al sinds jaren vaste gast op de luchthavens van Salzburg en Innsbruck gedurende de wintermaanden.

Nachtreinen naar de sneeuw

Ook de Nightjet rijdt deze winter door, de trein vertrekt ‘s avonds uit Amsterdam en komt ”s ochtends vroeg aan in de bekende wintersportplaatsen in Tirol zoals Innsbruck. Ook de TUI ski expres rijdt in het winterseizoen 2023/2024 weer naar de sneeuw. In combinatie met een hotel is dit een zeer voordelige en milieuvriendelijk alternatief voor het vliegtuig naar de sneeuw.

terug

Wat is Maria Himmelfahrt?

Eurowings wintersportvluchten naar Salzburg

volgende