Reizen in stijl: Business Class in de Railjet treinen van de ÖBB

Wanneer je denkt aan treinreizen, denk je wellicht aan overvolle treinen, en weinig comfortabele zitplaatsen. Maar stel je nu eens voor: ruime zetels, topklasse service en een ongeëvenaard uitzicht op het Oostenrijkse landschap dat aan je voorbij trekt. Klinkt als een droom, nietwaar? Wel, die droom kan werkelijkheid worden als je kiest voor de Business Class in de Railjet treinen van de ÖBB.

Jouw stoel, jouw comfortzone

Met de business class trein reizen door Oostenrijk ÖBB - Railjet

Vanaf het moment dat je aan boord stapt van een Railjet trein, zul je merken dat alles in de Business Class is ontworpen met jouw comfort in gedachten. De zetels zijn ruimer dan in de gewone klasse en zijn strategisch geplaatst zodat je zowel beenruimte als privacy hebt. Je kunt je stoel achterover leunen, je voeten omhoog doen en jezelf echt thuis voelen.

Service op maat

Met service aan boord en een ruime keuze uit diverse warme maaltijden

Als je denkt dat de ruime zetels het hoogtepunt zijn, wacht dan tot je de service ervaart. Je krijgt een welkomstdrankje zodra je je zetel bereikt, en dit is nog maar het begin. In de Business Class van de Railjet treinen kun je een menu van hoogwaardige maaltijden en dranken verwachten, direct aan je zetel geserveerd. Heb je zin in een Oostenrijkse wijn of een lokaal biertje? Dat kan allemaal. En de attente treinmedewerkers staan altijd klaar om je reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Technologie bij de hand

Misschien reis je voor zaken en moet je onderweg nog wat werk verzetten. Geen zorgen. In de Business Class van de Railjet treinen beschik je over gratis Wi-Fi en stopcontacten bij elke zetel. Dus of je nu een presentatie moet afronden of gewoon door je sociale media wilt bladeren, je blijft verbonden en opgeladen.

Een venster naar Oostenrijk

Treinreizen in Oostenrijk is genieten van het prachtige uitzicht.

Eén van de grootste voordelen van reizen met de trein in Oostenrijk is het panoramische uitzicht op het landschap. En in de Business Class krijg je daar een eersteklas uitzicht op. De grote ramen van de Railjet treinen bieden een helder en ononderbroken uitzicht op het Oostenrijkse platteland, de steden en de majestueuze Alpen. Elk seizoen toont een nieuw facet van Oostenrijk, en vanuit je comfortabele zetel kun je het allemaal in je opnemen.

Exclusieve toegang en extra’s

Reizen in Business Class gaat niet alleen over de reis zelf, maar ook over de extra voordelen die je krijgt. Met je Business Class ticket heb je toegang tot de ÖBB lounges op de grotere stations. Deze lounges zijn rustige oases waar je kunt ontspannen, werken of gewoon genieten van een gratis drankje voordat je trein vertrekt.

Bovendien is je reiservaring in de Business Class flexibeler. Mocht je van gedachten veranderen of je plannen wijzigen, dan biedt de ÖBB je meer flexibiliteit bij het wijzigen van je ticket.

Een duurzame keuze

Door te kiezen voor de trein als jouw vervoermiddel, maak je ook een groene keuze. Treinen zijn een van de milieuvriendelijkste manieren van transport. En als je in stijl wilt reizen zonder in te boeten aan duurzaamheid, dan is de Business Class van de Railjet treinen precies wat je zoekt.

Conclusie business class in de Railjet

Reizen met de trein in Oostenrijk is op zich al een plezier. Maar door te kiezen voor de Business Class in de Railjet treinen van de ÖBB, til je die ervaring naar een heel nieuw niveau. Of je nu op reis bent voor zaken, plezier of beide, de Business Class biedt je de luxe, het comfort en de service die je verdient. Dus de volgende keer dat je door Oostenrijk reist, trakteer jezelf dan op een beetje extra en ervaar het beste van wat de ÖBB te bieden heeft. Voor de business class heb je een upgrade nodig, deze zijn trouwens op veel trajecten niet veel duurder dan een eersteklas treinkaartje.

terug

Ontdek de top 10 populairste wintersportdorpen in Oostenrijk

26 Oktober National Feiertag Oostenrijk

volgende