Gerlos is één van de populairste wintersport gebieden voor Nederlanders in Tirol. Vanuit zell am Ziller in het Zillertal is het dorp na oneindige haarspeldbochten over te Gerlospas te bereiken.

Aprés ski
Gerlos heeft een echte aprés ski reputatie, De talloze cafés en disco’s hebben met enige regelmaat Nederlandse artiesten over de vloer. Het Dorp doet ondanks haar Oostenrijkse uitstraling behoorlijk Nederlands aan.
De skischolen in het dorp hebben vanzelfsprekend Nederlands sprekende ski en snowboard leraren.

Accomodatie
Het dorp bestaat uit lange rechte straat met enkele doorlopende straatjes. aan beide zijden van deze straat vindt je de hotels, restaurants, cafés en winkels. Verder is er een ruime keuze aan appartementen. Het dorp kent verder nog 4 viersterren hotels, waardoor Gerlos ook in het luxere segment vertegenwoordigd is.

Het skigebied
Het skigebied van Gerlos is aangesloten op de skigebieden van Koeningsleiten en Zell am Ziller. Dit gezamenlijke skigebied heeft de naam Zillertal Arena gekregen.

Iedere maand het laatste Oostenrijk vakantie nieuws in je mailbox

Iedere maand het laatste Oostenrijk vakantie nieuws in je mailbox

Wil je ook leuke nieuwtjes, handige tips en updates over Oostenrijk in je mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Alles over Oostenrijk.nl

Je staat op de lijst, vanaf nu ontvang je iedere maand onze leuke nieuwsbrief!