Vast Oostenrijks telefoonnummer op je mobiel? Zo geregeld

Met een omtrek van ruim 40.000 km lijkt de aarde toch steeds kleiner te worden. We ontdekken ieder hoekje, en werken vanuit plekken waarvan we 10 jaar geleden niet durfden te dromen. Al reizend worden we verliefd op een land, en besluiten velen van ons zich te settelen. Zowel privé en op ondernemersgebied. Oostenrijk is ook zo’n land om verliefd op te worden. Met z’n machtige Alpen en stevige Bourgondische leven, is het heerlijk vertoeven. Een bedrijf runnen én skiën in Oostenrijk? Waarom niet? Als je daarbij ook nog eens in ondersteund wordt door degelijke Nederlandse diensten, is er geen sneeuwvlok aan de lucht om je zorgen te maken.

Ben je kortgeleden met je eigen bedrijf in Oostenrijk gestart en zoek je naar een ‘neutraal’ telecombedrijf? Dan is er goed nieuws! Door de geweldige technieken van onze slimme uitvinders is het zelfs mogelijk een telefoonnummer Oostenrijk  te registreren. En dat met Nederlandse telecombedrijven. Dat klinkt als de muziek van Mozart in onze oren!

Hoe werkt het?

Tegenwoordig is een virtueel telefoonnummer (VOIP) bijna niet meer weg te denken. Dit zijn telefoonnummers die vanuit een platform doorgeschakeld worden naar telefoontoestellen of computers. Er kan dan vanaf iedere plaats contact worden onderhouden met klanten, en is een vast ouderwets telefoonnummer overbodig. In Nederland zijn dit de nummers die beginnen met 0800, 0900, 085 of 088. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om hier buitenlandse telefoonnummers aan te verbinden, zo ook uit Oostenrijk.

In Oostenrijk zijn 0800-nummers, net als in Nederland, gratis voor bellers en zijn de kosten voor de ondernemer. Ook kan er een landelijk Oostenrijks nummer geregistreerd worden, dit zijn dan nummers die beginnen met 0720, en kunnen gebeld worden met een vast laag tarief. Wanneer je een telefoonnummer wilt uit een bepaalde regio of stad, dan kan dit ook. Dit zijn zogenaamde geografische nummers. Zoals bijv. Wenen 01 of 0316 voor Graz. Klanten uit een bepaalde regio voelen zich meer vertrouwd bij een lokaal of regionaal telefoonnummer.

Meer dan alleen een telefoonnummer

Met een virtueel Oostenrijks telefoonnummer van een Nederlands telecombedrijf, krijg je meer dan alleen een telefoonnummer. Je krijgt een pakket aan extra’s die je bedrijf een professionele uitstraling geven. Al deze prachtige extra’s kunnen met een handige app ingesteld worden.

Verwelkom je klanten met Oostenrijkse gastvrijheid

Niets gastvrijer dan een warm welkom, zo ook aan de telefoon. Een standaard welkomstbericht kan moeiteloos ingesteld worden. Dus je kunt zelf je beste beentje voor zetten, of je laat het lekker aan een Oostenrijkse medewerker over. Misschien is de laatste optie het slimste. Let je wel op zijn of haar dialect?

Duidelijkheid in wachttijden

Middels de handige wachtrijfunctie worden je klanten ingelicht over hun positie in de wachtrij. Doordat klanten inzicht krijgen raak je ze minder snel kwijt. Met een mooi achtergrondmuziekje van Johann Strauss erbij, maak je meteen dikke vrienden in Österreich!

Verander je eindbestemming wanneer je wilt

Of je nu op een koeienwei in Gelderland zit, of op een alpenweide, met een virtueel nummer kun je een doorschakeling maken. Zolang er maar internet is. Dit kan een mobiele telefoon, een vast toestel of een computer zijn. Een vast nummer op mobiel is zo ook te realiseren, met alle voordelen van dien: een professioneel ogend telefoonnummer, maar niet vastgeketend aan een vaste telefoonlijn.

Dit zijn nog maar een kleine greep uit de vele extra’s die geleverd worden, per pakket varieert het natuurlijk. Zo kunnen gesprekken ook opgenomen worden voor leerdoeleinden, kun je een voicemail instellen en kan er een menu ingesteld worden. Hierdoor komt de klant altijd bij de juiste persoon terecht.

Uitstraling en gemak

Door het koppelen van een Oostenrijks telefoonnummer aan je bedrijf verandert in één klap je positie op de Oostenrijkse markt. Een nationaal nummer geeft een vertrouwd gevoel bij de klant. Nederlanders worden toch ook nerveus als er een vliegticket via een Engels telefoonnummer gewijzigd moet worden? Van de telefoonkosten worden we absoluut niet blij, en onze Engelse taalvaardigheden zijn ‘not to write about to home’. Een duidelijk verhaal dus. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen.

Klantvriendelijk en professioneel

Je bedrijf komt professioneel over. Doordat de communicatie op systematisch opgebouwde manier geopend wordt, wordt er vertrouwen bij de klant gecreëerd. Vragen gaan naar de juiste persoon, en wachttijden worden inzichtelijk gemaakt. Je vergroot de bereikbaarheid omdat het nummer altijd doorgeschakeld kan worden naar een ander toestel. Hierdoor hoeft je bedrijf nooit meer offline te zijn. Dit voorkomt heel wat frustraties en gejodel aan de telefoon.

Blijvend telefoonnummer

Doordat het telefoonnummer doorgeschakeld kan worden naar verschillende toestellen, kun je één telefoonnummer aanhouden. Dit zorgt voor stabiliteit, en kunnen klanten je bedrijf blijven vinden. Niets is vervelender dan van nummer veranderen, je hebt zelf tenslotte ook al jaren hetzelfde mobiele telefoonnummer.

Schnell und einfach

Door een druk op een online-knop van een aanbieder kun je ook je Oostenrijks nummer makkelijk registreren. Zo voorkom je gestuntel met de lokale aanbieders. Ieder nummer gaat samen met een online dashboard en een mobiele app waardoor je altijd de instellingen kunt aanpassen en bereikbaar blijft.

Gemak dient de mens

Dus bespaar je de zenuwen om in Oostenrijk een geschikte aanbieder te vinden. Sigmund Freud is tenslotte al in 1939 gestorven, hij kan je helaas niet meer mentaal ondersteunen in deze frustrerende zoektocht. Kies dus voor de schoonheid van Oostenrijk en de ongedwongenheid van Nederland. a

terug

Tui Ski-Express de wintersporttrein gaat van start

Arlbergtunnel dicht in de zomer

volgende