Thermen in de Steiermark

Naar de thermen gaan is in Oostenrijk een begrip, Oostenrijkers grijpen elke vrije dag aan om te genieten van de sauna, het thermale water en de culinaire gezonde hoogstandjes die de vele thermen bieden. Daarnaast is het “kuren” voor veel Oostenrijkers inbegrepen bij de zorgverzekering.

Therme Loipersdorf

De therme Loipersdorf ligt verscholen in het Steierische Hügelland,
het is één van de oudste thermen in de Steiermark, naast een uitgebreid wellness gedeelte heeft Loipersdorf ook een zogenaamd erlebnis bad voor kinderen met lange waterglijbanen en stroomversnellingen.

Hotels: Loipersdorf Spa & Conference Hotel****
Meer info op: www.loipersdorf.at

Heiltherme Bad Waltersdorf

Wie rust zoekt komt hier tot zijn recht, ruim voldoende plek om te liggen, zwemmen en te genieten van de heilzame werking van het thermaal water. oneindig veel mogelijkheden op het gebied van gezondheid, vitaliteit en welbevinden. Bad Walterdorf is optimaal genieten.
Hotel: Quellenhotel
Meer Info: www.heiltherme.at

H20 therme

Met recht een familie thermen, gunstige aanbiedingen en een speciale baby pool maken dit complex de uitgesproken plek voor gezinnen met kinderen. diverse bubbelbaden en een heuse Colorado River stroomversnelling. Al vanaf 65 euro per persoon inclusief hotel.
Meer info hoteltherme

Bad Blumau

De meest luxe onder alle resorts in Oostenrijk, Bad Blumau is ingericht naar een plan van de beroemde kunstenaar en architect Friedrich Hundertwasser. Zijn voorstelling voor een luxe resort is geheel tot uiting gekomen. Naast de bijzondere architectuur heeft het resort het warmste thermale water van Oostenrijk. Het Water in de Vulcania Heiltherme heeft een temperatuur van rond de 39 graden.

Bad Blumau is één van de meeste exclusieve thermen in Oostenrijk, dat zie je aan de prijs, maar ook aan de bezoekers, Bad Blumau is geen speelparadijs, alhoewel er wel een golfslagbad is. Bad Blumau is dus ook minder geschikt voor kinderen.

Meer info: Bad Blumau

terug

Sneeuwberichten op je Iphone

Veilig op de piste

volgende