Wildschönau:Wintersport bestemming voor het hele gezin

De kinderen willen iets cools beleven, het liefste zonder ouders. De ouders willen zich weer graag ontspannen met de kinderen. Daar komt het vakantieaanbod in de Wildschönau om de hoek kijken.
De Wildschönau is een perfecte bestemming voor Nederlanders. Velen komen jaar in jaar uit in dit romantische hoogdal, terwijl andere Nederlanders er bleven om een bedrijf, een pension of hotel te runnen. In dit Tiroolse hoogdal komt het hele gezin weer samen! Check de mogelijkheden want zelf tijdens vakantieperiodes is er nog genoeg capaciteit.

Voor het hele gezin

In de Race’n’Boarder Arena in Niederau en in het funpark in Auffach kunnen de kids zich uitleven. Speed tracks met snelheidsmeting, de carver-arena en de reuzeslalom zijn hier op wereldniveau geprepareerd. De jeugd vermaakt zich met jumps, rails, corners en halfpipes terwijl de ouders van de lange en mooie pistes van de Schatberg of de Markbachjoch genieten, terwijl ze toch in de buurt van hun kroost zijn. De kleintjes vermaken zich op de skischool, waar ook Nederlands gesproken wordt, zodat papa en mama zonder zorgen van hun skidag kunnen genieten.

Natuurlijk biedt de Wildschönau voor het hele gezin ook talrijke activiteiten naast de pistes. In de winterklimtuin, tijdens het nachtrodelen, sneeuwschoenwandelen of tijdens een nachtelijke fakkeltocht vermaakt het hele gezin zich. Want het zijn niet alleen de kleine kinderen die zich tijdens een paardensledetocht of een avontuur met een boemeltrein op de Schönangeralm of in het idyllische Thierbach vermaken.

Onderscheidingen

Met 25 liften en 70 km pistes is de Wildschönau niet het grootste skigebied van Oostenrijk, maar wel het vriendelijkste! Want zogeheten mystery skiërs, oftewel anonieme skigebiedtesters, hebben voor een gerenommeerd vaktijdschrift dit resultaat aan het daglicht gebracht! Bij de ADAC heeft de Wildschönau als eerste skigebied de 1ste plaats als skigebied in de Alpen in de categorie „klein en fijn“ bereikt. Onderscheidingen, die de Wildschönau zeer vereren en die de spreekwoordelijke gastvrijheid en het goede aanbod onderstreept!
wildschonau_4
Aantrekkelijke prijzen!
Een vakantiewoning voor 4 personen kost va. € 50,00 per dag. Een gezellig ontbijtpension kan men va. € 23,00 per persoon boeken, een 3-sterren hotel inclusief halfpension va. € 45,00 en een 4-sterren hotel al vanaf € 60,00 per persoon.

terug

Transavia nog vaker naar Oostenrijk

Stubaital: verkozen tot beste familie skigebied

volgende