Austrian Airlines vliegt vaker tussen Amsterdam en Wenen

Goed nieuws voor iedereen die graag de Oostenrijkse hoofdstad Wenen bezoekt. Vanaf 1 mei 2019 vliegt Austrian Airlines 34 keer per week tussen Wenen en Amsterdam.  Met deze extra vlucht zijn er nu vijf rechtstreekse verbindingen tussen de twee hoofdsteden. 

De extra vlucht krijgt het vluchtnummer OS380 en vertrekt dagelijks om 14.00 vanaf de Amsterdamse luchthaven  en komt twee uur later (15.55) aan op de Luchthaven in Wenen.  Vanaf Wenen is de vlucht een hele interessante verbinding geworden, je vertrekt namelijk om 10.45 en je zet beide benen weer rond 12.40 op de grond in Amsterdam.  De vluchten zijn zo afgestemd dat je een perfecte verbinding krijgt met de lange afstandsvluchten van Austrian Airlines. 

Dit jaar viert Austrian Airlines ook dat zij al 60 jaar vliegt vanaf de luchthaven Schiphol. Of dit heugelijke feit nog gevierd gaat worden is bij onze redactie op dit moment onbekend. Austrian Airlines is de Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij en een volle dochter van het Duitse Lufhthansa. en maakt samen met Swiss, Eurowings en Lufthansa deel uit van de Star Alliance. 

34 vluchten tussen Amsterdam en Wenen

De nieuwe extra verbinding gaat per 1 mei 2019 van start.

De OS379 vertrek Wenen 10:45 Aankomst Amsterdam 12:40
De OS380 vertrek Amsterdam 14:00 Aankomst Wenen 15.55

Mooie aanvulling op de bestaande vluchten van KLM

De Nederlandse  KLM vliegt natuurlijk ook naar Wenen. Alleen heeft KLM momenteel slechts vier vluchten van en naar Wenen op de dienstregeling staan. De extra vlucht van Austrian Airlines valt dan ook mooi in het gat tussen 12 en 17 uur.

Tickets naar Wenen zijn al verkrijgbaar vanaf € 99,- (excl toeslagen en andere extraatjes) meer informatie over de goedkoopste tickets via Skyscanner .

terug

Met TUI naar de Formule 1 van Oostenrijk

Level nieuwe airline vliegt Amsterdam – Wenen

volgende