Eurowings wintersportvluchten naar Salzburg

Nadat afgelopen week bekend is geworden dat Austrian Airlines een kleine opening zoekt in monopolie van Transavia met betrekking tot de wintersportvluchten naar Oostenrijk. Doet ook Eurowings een duit in het zakje. Vanaf december vliegt het Duitse Eurowings naar Salzburg.

Lees ook → Austrian Airlines vanaf januari 2024 van Schiphol naar Innsbruck

In het aankomende winterseizoen opent Eurowings een nieuwe lijndienst vanaf Schiphol naar Salzburg, Oostenrijk. Dit markeert de derde bestemming van de Duitse budgetmaatschappij vanaf de Nederlandse luchthaven, na Hamburg en Stuttgart.

Vanaf 1 december zal Eurowings, twee keer per week naar Salzburg vliegen, op elke vrijdag en zondag. Deze route wordt uitgevoerd met een Airbus A320.

De vluchttijden zijn gunstig voor degenen die een paar dagen naar de sneeuw willen. De vrijdagvlucht vertrekt om 10:10 uur vanuit Salzburg en om 12:35 uur vanaf Schiphol. Op zondag vertrekt de vlucht om 17:50 uur uit Salzburg en om 20:15 uur uit Nederland.

Gunstige vliegtijden voor een populaire wintersportbestemming

Salzburg staat bekend als een populaire bestemming voor wintersportliefhebbers. Vanaf de luchthaven van Salzburg rijden in het wintersportseizoen dagelijks shuttle busjes naar de bekende skigebieden in de omgeving. Eurowings gaat de concurrentie aan met Transavia en EasyJet op deze route.

Eurowings is een Duitse low cost luchtvaartmaatschappij die vluchten aanbiedt van Amsterdam naar verschillende bestemmingen in Duitsland en Oostenrijk waaronder Stuttgart, Hamburg en Salzburg. Eurowings is sinds 2011 onderdeel van de Duitse Lufthansa Group. Eén van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa.

terug

Met Austrian Airlines naar de sneeuw

Parkeren in Wenen? Let op!

volgende