F1 oostenrijk met publiek

Het jaar 2020 zal mening F1 liefhebber niet snel vergeten. Nadat tussen maart en juli bijna alle races als gevolg van de pandemie werden geannuleerd. Begon het seizoen met de twee races in Oostenrijk op de Red Bull ring in Oostenrijk. Het was de eerste F1 race zonder fans. Fans die normaal gesproken in grote getallen naar Oostenrijk komen om de prestaties van Max en Lewis (en de rest natuurlijk) te bekijken.

Ook dit jaar jaar wordt de F1 in Oostenrijk gereden in het weekend van 2 tot 4 juli. Zoals het er nu naar uit ziet zal dat deel met publiek zijn. De Oostenrijkse regering staat het toe dat bij sport evenementen in de openlucht toeschouwers aanwezig mogen zijn. De keerzijde is, dat het er maar 6.000 mogen zijn. Tenzij de R-waarde en de pandemie in de komende maanden echt tot een stoppen wordt gebracht. Het laatste wat de Oostenrijkse overheid wil is dat een event van deze orde en grote de boeken in gaat als een zogenaamd super-spreader evenement.

F1 oostenrijk 2021

Sla snel toe voor F1 oostenrijk kaarten

Wie het eerst komt die het eerst maalt is het moto van de organisator van het F1 event op de Red Bull Ring in Spielberg. Er zijn op dit moment nog tickets beschikbaar. De organisatie kijkt naar de datum waarop het ticket is besteld en op basis van die gegevens worden de tickets voor het begin van het F1 spektakel in de Steiermark toegekend.

TUI heeft voor het raceweekend in juli dit jaar nog een aantal kamers beschikbaar in Graz.
De pakketreis van TUI bestaat uit:

  • een ticket van Amsterdam naar Wenen met KLM,
  • 3 overnachtingen in een goed hotel in de binnenstad van Graz.
  • De transfers tussen de luchthaven Wenen, Graz en de Red Bull ring
  • Een staanplaats tussen bocht 2 en bocht 3
  • Tegen een meerprijs kunt je kiezen voor een plek op één van de Tribunes.

Bekijk de TUI aanbieding

terug

Oostenrijk opent vanaf 19 mei haar grenzen

Twee keer formule 1 in oostenrijk

volgende