Met TUI naar de Formule 1 van Oostenrijk

Bijna iedere zondagmiddag zit menig Nederlander voor de buis gekluisterd en op het puntje van zijn/haar stoel om naar de formule 1 te kijken. Dat komt natuurlijk door de prachtige prestaties van Max Verstappen die zich met zijn Red Bull bolide iedere race weer de aanval opent op de Ferrari’s en Mercedessen. 

Vorig jaar liet Max in Oostenrijk zien wat hij kan, voor duizenden Nederlanders won hij in Oostenrijk, de thuisbasis van zijn sponsor Redbull en F1 team. Dat was dus wel een feestje waard en dat feestje ging nog wel even door. 

TUI biedt een Fan Village pakket aan

Ga naar de F1 van Oostenrijk met TUI

De grootste Nederlandse reisaanbieder speelt dit jaar handig in op de formule 1 gekte.  Op vrijdag vliegt een speciale vlucht van TUIfly van Amsterdam naar Graz. Vandaar vertrek je met een luxe transferbus naar Spielberg. Op het circuit is een speciale Fan Village ingericht bestaande uit horeca voorzieningen en  een tentenkamp voor de nodige slaapplaatsen. De tenten zijn compleet ingericht en in de village zijn voldoende sanitair-voorzieningen aanwezig.

Vanaf de Fan Village loop je in een paar minuten naar het circuit.  Op zaterdag geniet je van de kwalificaties en op zondag is het genieten van de echte race. 

Ga naar de F1 van Oostenrijk met TUI

Dat de Formule 1 dankzij Max Verstappen super populair is, dat is geen geheim meer. Daarom vliegt TUI dit jaar in Juni naar Graz en biedt een ruim aanbod aan accommodaties in tenten aan op het circuit in de Fan Village. Je vliegt met TUIfly naar Graz en een luxe touringcar brengt je snel naar het circuit. Op zondagavond na de race vlieg je weer terug naar Amsterdam. Tickets voor circuit zijn bij de prijs inbegrepen. 

Boek de TUI aanbieding op tijd want ik verwacht dat deze gezien de populariteit van Max en de Formule 1 zeer snel is uitverkocht. 

terug

Nieuwe Verkeersregels Oostenrijk 2019

Austrian Airlines vliegt vaker tussen Amsterdam en Wenen

volgende