Twee keer formule 1 in oostenrijk

Vers van de pers. De Formule 1 van Turkije komt te vervallen en die gaan we in Oostenrijk rijden. Dat betekend dus twee keer formule 1 in Oostenrijk, twee keer spektakel op de Red Bull Ring in Spielberg waar vorig jaar het F1 circus de herstart van de Formule 1 plaats vond.

De eerste race op 27 juni krijgt net als vorig jaar de naam “Grote prijs van de Stiermarken” Vernoemd naar het groene hart van Oostenrijk en stiekem ook één van de mooiste plekjes (maar ik ben natuurlijk niet helemaal objectief omdat ik in de Steiermark woon)

Red Bull ring

Kaarten voor de F1 van Oostenrijk

Er werd vorige week voorzichtig gesproken over publiek bij sport-evenementen in Oostenrijk. Afgelopen maandag maakte de Oostenrijkse regering bekent dat deze mogelijkheid open staat. Gezien de dalende infectie-cijfers en er steeds meer gevaccineerden zijn, zou het dus zo maar kunnen dat ook bij de Formule 1 op 27 juni publiek aanwezig kan en mag zijn. Dit zijn echter niet de aantallen zoals tijdens de Formule 1 van 2019.

Lees ook: Misschien publiek aanwezig bij Formule 1 in Oostenrijk

Op dit moment is er nog niks bekend over de kaartverkoop, zodra we meer nieuws hebben lees je dat natuurlijk als eerste op deze website. Wat wel wel weten is dat alle hotels in de omgeving al zijn volgeboekt. Slechts een paar kleinere gasthofen en particuliere verhuurders hebben nog accommodatie in de directe omgeving van het circuit beschikbaar.

Alternatief voor de omgeving van het circuit is de stad Graz. Waar op dit moment nog genoeg hotelbedden vrij zijn en waar de prijzen ook nog redelijk betaalbaar zijn. Vanuit Graz rijden tijdens de beide F1 weekenden bussen en treinen naar Spielberg. Op dit moment is het ook nog mogelijk om betaalbare tickets met KLM naar Graz te boeken.

twee keer formule 1 in oostenrijk
terug

F1 oostenrijk met publiek

Landal Oostenrijk weer open

volgende